Skip to main content

Onze ambitie

 

Om een volgende stap te nemen in onze ambitieuze culinaire ontwikkeling, hebben wij de beslissing genomen om afstand te doen van onze Bib Gourmand. We zijn en blijven ontzettend trots dat we deze onderscheiding hebben bereikt. Het heeft ons veel gebracht en daar zijn wij Michelin heel dankbaar voor. We zijn een van de mooiste adressen volgens de Michelin gids!

We zijn er nu klaar voor om gehoor te geven aan onze verder reikende ambities. De filosofie achter Cèpes is het werken met lokale producten met de Franse keuken als basis. Vanaf dit voorjaar biedt Restaurant Cèpes een dagelijks wisselend 4-, 5- en 6-gangen menu aan. Hiervoor selecteert chef Robert Hartelman de mooiste producten uit eigen omgeving.

Met culinaire groet,

het team van restaurant Cèpes

Onze keukenbrigade onder leiding van chef kok Robert Hartelman kookt met producten van het seizoen en waar mogelijk van mooie biologische adresjes uit eigen streek.
Wij werken oa met biologische veehouderij Farmfields uit Wekerom, boerderij de Groote Voort “Remeker” uit Lunteren, de Veluwse Aspergeboerderij en de plaatselijke groenteboer Gert van Eldik.
Vanaf 2021 zijn wij trots lid van JRE!

Robert HartelmanChef Kok

Openingstijden:

U kunt bij ons aan tafel:

Lunch: 12:00 – 15:00

Diner: aanvang 17:30 – 19:30

Kom bij ons eten

12:00 – 15:00

Lunch

17:30 – 19:30

Diner

Restaurant Cèpes

Houtkampweg 1
6731 AV

0318 - 591228

Otterlo